Heeft uw bedrijf, vereniging of stichting een nieuwe website nodig? Bij SanderOnline Media kunnen wij u hiermee helpen. Wij maken samen met u een unieke website die mobielvriendelijk is en gemakkelijk te beheren via het content management systeem WordPress.

Een website is de basis voor uw online reputatie, daarom is het belangrijk om een goede website te hebben. Door uw website mobielvriendelijk te maken spelen wij in op de huidige gebruikers. Bijna 50% van alle zoekopdrachten via Google wordt gedaan via een mobiele telefoon, en wist u dat mobiele bezoekers van uw website uw website sneller wegklikken als deze niet mobielvriendelijk is? Daarom is dit juist belangrijk en werken wij samen met u aan een goede mobielvriendelijke website.

Heeft u al een website? En is het beheren hiervan lastig? Bij de websites die wij bouwen maken wij gebruik van content management systeem WordPress. Hierdoor kan u snel een pagina bewerken of een nieuw nieuwsbericht plaatsen. Dit kan zelfs vanuit de speciale WordPress beheerapp voor Android en iOS. Neem het beheer van uw website zelf in handen en vraag direct naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.

Neem direct contact op